Valitus-päivä. 23: Pidän “90-luvulta sekä puremista valittaa huulipuna viski

käyttämällä Bite-valikoimaa Amuse Bouche huulipuna viskissä
Hyvää huomenta, kunnia! Lisätään sekä loistaa!

Tämä on purra valittaa Whiskey (26 dollaria), tumman punertava ruskea, satiinin viimeistely, samoin kuin se on erittäin paljon kuin jotain, jonka olisin käyttänyt takaisin päivässä, kun kuuntelet upeita äänimerkkejä väri minulle sekä coolio.

MAINOS

JOO! Olen menossa pidän tänä iltana “90-luvulla, joten käytän 90-luvun huulipunaa tänä aamuna päästäksesi henkiin.

Molemmat värit minua Badd sekä Coolio toimivat konsertissa yhdessä (odottavat sitä!) Vanilla Ice (OMG), sävy LOC, ROB BACE sekä nuori MC.

Show on kaupungissa Jackson, Kalifornia, Sacramanto – Hellooooo, Jackson! – Joten jos olet näin, Wassup? Tulen metsän kaulaan tänä iltana!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Joka tapauksessa, se on minun valtava kokemus tänä viikonloppuna.

Bite Appeal Wonderful & Savory Collection
Whisky, muuten, on purema valitus ihana ja suolainen kokoelma kuusi huviputken huulipunat, jotka tulivat viime keväänä, mutta on paljon yli 40 huvipuku huulipunat yleisesti purra valituslinja, joten se on äärimmäisen merkittävää (He ovat 26 dollaria kukin).

Amuse Bouche Lipsticks teki valtava ripottele viime keväänä, kun he näyttävät laskuriin. He ovat lihavoitu, kevyt ja kermainen, jossa on uber-hydratiivinen kaava (jokainen lippie koostuu 12 syötävästä öljyistä), samoin kuin he ovat aivan ihanat.

Vasemmalta: Kale, Squid Ink, Taro, Lavender Jam, Thistle sekä viski

Kuusi ihmeellistä ja suolaista keräysväriä ovat äärimmäisen out-of-the-box, joten jos olisit koskaan rock tumma ympäristöystävällinen huulipuna PETCCO: lle, niin sinun kannattaa saada siihen, jos et ole jo . He ovat rajoitettuja painos.

MAINOS

Toivon, että lauantaina / lokuteesi pääsi upeaan alkuun! Mitä sinä olet niin paljon ihanteellinen nyt?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *