Uusi Dior 5 Couleurs Designer Eyeshadow All-in-One Expert Eye Palettes Amber-tyyliin sekä Taupe Design: Miksi, kyllä, Darling, nämä palettimet ovat suunnittelija

kaksi uutta Dior 5 Couleurs Designer Eyeshadow All- In-One Expert Silmät Paltes Amber Style sekä Taupe Style (62 dollaria kukin)
Minun swank feline pal / työnantaja on parhaillaan “Shoo-Shoo Frou-Frou” -vaiheessa, jossa hän vaatii, että mitä – samoin kuin minä ilmoitan kaiken! – Hänen kitton näköpiirissä on huippupää, Dior-nauhat, joita hän harjoittaa Dior 5-Couleurs Designer Eyeshadow, olen päällään.

Hän on niin hieno!

MAINOS

“Dior tekee parhaan koulutuksen nauhat.” -Tabs kissa
Koska ymmärrän paljon parempaa kuin esittelyä (seuraukset ovat aina hirvittäneet), kaikki mitä voin tehdä, on laittaa tassut antautumaan, lähetä vaatimuksiinsa, maalata kannenni yhdellä näistä uusista 62 dollarista (!) Paletteihin sekä Mene iloisesti.

Amber-tyyli sekä Taupe-tyyli ovat kaksi Diorin kuusi vain uudistetusta Dior 5-Couleurs Designer All-in-One Expert Eye Palettes tarjosi nyt Internetissä sekä Dior-laskurit.

Jos olet helmi, shimmery varjot ja älä välitä hinta, nämä voivat arvostaa sinua.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Dior 5 Couleurs Designer Eyeshadow Amber Designissa

Dior 5 Couleurs Designer Eyeshadow Taupe Design

Paltes koostuu väreistä, mitä Dior-puhelut “harmoniat”, samoin kuin jokaisella on pohjapuhallus, joka käyttää kannen alukeina, kaksi jauhemaista luomiväriä, yksi kuohuviini korostettu sävy ja geelivuosi.

Se on kuin maali numeroilla …
Pidän linjasta … Uskon, että se on melko hyvä, samoin kuin pehmeät, lähes kermat varjot muistuttavat minua mellower, vähemmän intensiivistä Mac Veluxe Pearl Eyeshadows.

Dior Shadows on humala, akvarelli kaltainen pigmentti, mikä osoittaa, että se kestää jonkin aikaa kehittää niitä, jos olet menossa järkyttävän elinvoimainen. Olisin todennäköisesti hyödyntää niitä vain valaistuksille, jotka eivät ole riippuvaisia ​​voimakkaasta varjoista; Muussa tapauksessa olisin laihtuminen, kunnes lokudaksi, yo!

Dior 5 Couleurs Designer Eyeshadow Taupe Design
Dior 5 Couleurs Designer Eyeshadow Amber Designissa
Yllään Dior 5 Couleurs Designer Eyeshadow Amber Designissa
Nämä ovat melko kalliita pelkälle, helmillä luomiväki-quints, mutta en välttämättä pidä sitä, että he ovat pelkkä (joskus haluan sekä kuin pelkkä). Se on vain hinta … Olisi ollut hienoa saada kyky mennä täysimittaiseen Glamazon ilman niin paljon työtä, tiedäthän?

MAINOS

OK, täytyy ajaa. Kuulen johtajan, joka kutsuu minua … “Tulossa, sir! Olen ihanteellinen siellä kissan vihreät. ”

Hinta: 62 dollaria kukin
Saatavuus: Uusi sekä nyt tarjolla Internetissä sekä Dior-laskurit Dior Pitkäaikainen linja
Makeup ja valitusblogi Arvosana: B / B-

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *