Unsung Makeup Heroes: Tom Ford Cognac Sable Eye Color Quad

My rakastettu Tom Ford Cognac Sable Eye Color Quad, $ 79
Ooh, tyttö. Minun täytyy olla suora teidän kanssanne, koska en ole siitä, että olet rakastunut Tom Ford Cognac Sable ja sitten sydämen hinnan takia.

Tämä nelos on 79 dollaria!

MAINOS

Erhmahgawd. Niin kivuliasta. Se riittää, että haluan haluta purra nyrkki tai pudota alas lattialle. Joissakin tapauksissa molemmat. Mutta se on Tom Ford sinulle. Se ei ole juuri Bogo, jos tiedät mitä tarkoitan, mutta jos olet kunnossa tämän ongelman kanssa, niin makea vauva tabbies! – Tämä nelos on kaunis. Käytännöllisesti katsoen aina, kun tuotan sen minulle matkoilla, se saa paljon käyttöä.

Se on neljä sävyä – hohtava kultainen persikka beige, jossa on vinkki vaaleanpunainen helmi, keskikokoinen satiini kultainen ruskea, jossa on pieniä peppuja kultaa hohtava, syvempi satiini luumu kultainen mikro-glitter ja kupari glitter. Jokainen on työjuri, jolla on vähän erityistä potkua omaa, kuten helmen vaaleanpunainen salama kevyt kultainen beige.

Hands alas, tämä on suosikkini Tom Ford Quads, jota olen käyttänyt.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tom Ford Cognac Sable Eye Color Quad ennen kuin menin kaupunkiin, lol!

Pitkäkäyttöinen Unsung Heroes-sarja täällä meikki- ja charm-blogissa on joitain kaikkien aikojen suosikki pysyviä kokoelma tuotteita.

Tämä on vain kummajainen monipuolinen yhdistelmä sävyjä, joita voidaan käyttää niin lukuisissa eri tavoin, ja riippumatta siitä, kuinka käytän niitä, joko yhden värin pestä kannellani tai yksityiskohtaisessa pronssi Smokey Silmällä tai kuparilla Glitter puristi kaikki itsestään kannellani sormella, minusta tuntuu silmäni meikki näyttää tyylikkäältä.

Tom Ford Cognac Sable Eye Color Quad
Tietenkin konjakki sable osuu kaikkiin vaaditut muistiinpanot (Gulp) $ 79 quad. Kolme ei-glittery Shades on erittäin pigmentoitu, helppo sekoittaa ja kestää pitkään (noin kahdeksan tuntia minulle jopa kuumalla säällä).

Jos etsit suurta kesä-putoamista siirtymäpalettia, olen suuri – konjakki. Voit ottaa sen kanssasi rannikolle ja käyttää sitä valonpesu pronssia ja persikkaa (satunnaista pat of glitter) parhaiten, ja sitten siirtäminen tummemmaksi, Plummier pronssi näyttää syksyllä.

Ja älä edes huolissasi kamppailusta löytää jotain huulillesi käyttää sitä, koska se ei välitä. Se parit käytännöllisesti katsoen kaikkea, erityisesti nudes, persikat, vaaleanpunaiset, ruskeat, korallit, punaiset ja luumut.

Flash Takaisin tummat hiukset! Se on konjakki SABLE silmäni …

MAINOS

Voit mennä Buck Wild kanssa Cognac Sable, käy siinä pysyvässä kokoelmassa Tom Fordin laskurissa ja verkossa, jossa se on saatavilla Meow.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *