Uusi Becca: Ombre Nudes Eye -paletti ja hohtava ihon perfector Rose Gold

Mitä uutta Becca-kosmetiikasta?
Ja kaikki oli hyvä aika.

No, kaikki paitsi El Hub, joka leijui Sephora-myymälän ulkopuolella puoli tuntia tänään, kun otin joitakin asioita, joita tarvitsin / halusi (jotain Kate Somerville ja Nars Concealer).

MAINOS

“Minä olen nopea, vannon!” Sanoin hänelle, ja hän rullattiin silmänsä. Hänellä oli kuitenkin puhelin, joten ainakin hänellä oli jotain, jolla itse miehittää.

Joka kerta, kun katselin ikkunasta tarkistaakseen hänet. Kaksi kertaa hän osoitti kuvitteellinen katsella ranteessa muistuttamaan, että yli 10 minuuttia oli kulunut, haha!

Huono kaveri …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Vakavasti, joku on keksiä mukava taitettava tuoli merkittäville muille, jotka sopivat kukkaroon. Sitten kun minun täytyy mennä Sephora, voisin vain piiskaa se El Hubille. Että ja hänen puhelimensa pelaamaan, ja hän olisi asetettu jonkin aikaa.

Noh. Siihen asti “Minä olen nopea, vannon!” rutiini on tehtävä.

Olisin todella ollut 10 minuuttia tänään, mutta sain joitakin uusia asioita Beccasta, nimittäin beige ja ruskea matta eyeshadow-paletti ja Rose Gold Highlighter.

Becca Ombre Nudes Eye-paletti (40 dollaria)

Becca Ombre Nudes Eye-paletti (40 dollaria)
“Mikä on, matta?” Becca Ombre Nudes Eye Palette (40 dollaria) sisältää kaikki perus matta beiges, tansit ja ruskeat ja kaava, joka tuntuu pehmeältä ja silkkistä.

Downy-jauheet muistuttavat minua hieman Urban Decay’s Matte EYESSHADOWS, ja pidän värimaista. Yksikään niistä ei ole liian lämmin tai viileä, joten minulla on tunne, että he toimivat hyvin paljon erilaisia ​​ihon sävyjä.

Becca Ombre Nudes Eye -paletti, 40 dollaria

Ombre Nudes Eye Palette Swatches …

Becca hohtavan ihon perfector Rose Goldissa ($ 41)

Becca hohtavan ihon perfector Rose Goldissa ($ 41)
Muista viime vuoden rajoitettu painos Shimmering ihon perfector painettu Rose Gold? No, nyt on nestemäinen versio siitä, Becca hohtava ihon perfector Roes Goldissa (41 dollaria).

Väri näyttää samalta kuin viime vuoden painostettu yksi (Yay!), Mikä on loistava, koska tarkoitan, miksi sotku hyvä asia, eikö?

On myös uusi puristettu korostuskuulus, joka on saatavilla verkossa, jos olet kiinnostunut, mutta se ei ole osunut paikalliseen Sephoraani vielä.

Vasemmalta: Becca hohtava ihon perfector painetaan ruusu kultaa, hohtava ihon perfector in Rose Gold (Unbleeni) ja hohtava ihon perfector Rose Gold (sekoitettu) vertailuun
Molemmat Beccan kaunottaret ovat nyt saatavilla Sephora-myymälöissä (tai pitäisi olla) sekä Sephora.com.

MAINOS

Oletko ollut Sephora viime aikoina? Kuinka kaukana on lähinnä talosi (minun on 5 minuutin ajomatka, joka kääntää, “vaara, robinson!” Tai “Kyllä!”).

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *