Pimeä, kuten keskiyöllä maan keskustassa, on Tom Ford Beauty’s Eye Defiling kynä syvemmässä

En halua saada niin syvälle teitä täällä, koska se on vielä varhain Puhuminen meikkiä, mutta käytän uutta Tom Ford Beauty Eye Defiling kynää syvemmälle minun ylempi ripsien linjat …
Harkitse Tom Fordin silmän määrittämistä kynää syvemmässä, jos …

Sinä säännöllisesti hengailla Jay-Z, Bey sekä niiden seurue sekä usein valtion asioita, kuten “Tämä kristalin kierros on minulle, kaverit!”

Sinulla ei ole vielä löytää loppu-kaikki, BE-kaikki täydellinen nestemäinen liner, ja raha ei ole kohde jatkuvassa Questissä.

55 dollaria, tämä köyhä poika tarvitsee vakavaa kauneus budjettisuunnitelmaa Wiggle huone.

MAINOS

Jep, olet tarkistanut, että oikea – 55 dollaria mustalle nesteelle.

Syvät hengitykset. Tiedän, että se on törkeää, mutta se on tyypillistä Tom “liian kalliiksi” Ford.

Sillä monet tacot, se on paljon parempi.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Niin tekee se? Voiko se iskeä korostetun oikeusbrea?

Haluan laittaa se näin: en todellakaan halunnut, ettei tämä vuoraus, koska vakavasti, joka tarvitsee 55 dollarin mustan nestemäisen linjan joka tapauksessa?

Fortune 500 Tech Moguls, Grammy palkitut pop-tähdet sekä da tekevät sen sadeklubista, ei voi flinuttaa sellaisissa kustannuksissa, mutta muut ihmiset, erityisesti silloin, kun on niin paljon erinomaista apteekki sekä tavaratalojen vuoraus käytettävissä .

Mutta pyhät rullat, babe, syvempi tekee Werk!

Dual-kallistettu kynä, jolla on pitkä monipuolinen nib toisessa päässä sekä lyhyempi tarkkuus kärki toiselle, se on suorastaan. Molemmat vinkit piirtävät predandaturaalisesti sileitä, jet-mustia linjoja yhdellä paskalla, todennäköisesti paljon paremmin kuin LORACin edessä Line Pro, minun mennä monta vuotta monta vuotta.

Pidempi kuin useimmat nestemäiset liner kynät sekä jonkin verran raskaampia, se on täysin tasapainoinen kuin samurai miekka. Ensimmäisenä aluksi uskoin, että heft olisi ongelma, mutta jotenkin mitat vain toimivat ainakin minulle, jolloin kynä helpompi pitää hallita ja hallita.

Lisäksi kaava kestää koko ajan kauan sekä vielä pesulat pois helposti.

MAINOS

Tom Ford ilmeisesti ei tarjoa darn budjettien rikkomisesta, ja syvempi on kaukana kustannustehokkaasta, mutta ainakin se toimittaa huippuluokan tuloksia. Jos kaipaat huippuluokan meikkiä sekä arvoa pitkäikäisiä, musta-as-yön vuorauksia, jotka myös näyttävät ilmiömältä, syvempi on yhtä maukasta kuin suuri pekaanipähkinä.

Hinta: $ 55 (omg!)
Saatavuus: Tarjotaan nyt Saks Fifth Avenue -kaupoissa sekä Saksfifthadoe.com
Makeup ja kauneus blogi Arvosana: A (vain jos et mielessäsi hinta, muuten on paljon parempia vaihtoehtoja)

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *