Laura Mercier Folklore Summer 2013 -kokoelma on yhtä suuri osa BOHO ja Bling

Folkloren mukaan … Taylor Swift on SpellBinding Creature, joka asuu syvällä sata hehtaarin puulla puhumalla, epämiellyttävä pehmo lelu nimeltä Ted …

Odota – se ei ole oikein.

MAINOS

Anteeksi! sain tarinani hämmentyneitä.

Tämä on viesti New Laura Mercier Folklore Summer 2013 -kokoelmasta, joka on saatavilla nyt Laura Mercier -laskurissa ja verkossa.

Tavoitteena Lauran uusi kokoelma on kuin kaikki nämä tarttuvat / raja-alueet, joita pidän siitä, etten voi saada sitä pois päältäni.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Sen lämmin, maanläheinen pronssi, kupari, kulta ja tan hohdot roiskuivat korallilla, vaalealla ja sinisellä? MIES! Se voi vain olla tarpeeksi vaeltamaan minua tavallisesta surfer chick-kohtaa-Las Vegas Showgirl Summer Motif kohti juhlia BOHO ja Bling – virtaavat, kukkainen Caftans, alustan sandaalit, silkki headscarves, big- @ ss hoops ja paljon kultaa.

Kun tarkastelen kansanperineen kokoelman kappaleita, melkein tuntuu auringon olkapäilläni kuivana, aavikon tuuli viheltää löysällä, aaltoileva hiukset.

Nämä ovat paloja, joita käytän, jos yritän kanavoida Nicole Richie ja Beyoncà © (samanaikaisesti) läpi suuren aavikon kautta kitara, jossa on selkä (matkalla glamorous viiden tähden lomakeskukseen Infinity-allas ja spa, joka tarjoaa 120 minuutin hieronnan).

Sai muutaman arvostelua vuorattu ylös, mutta tässä on koko kokoelman värisävyt …

Laura Mercier Folklore Collection Stad Shadow Swatches vasemmalta minun NC 42 Skin: Sun Glow, Fire Glow ja Maan hehku (24 dollaria)
Laura Mercier Folklore kokoelma Vasemmalta: Ritual Baked Blush Bronze (36 dollaria), Cobolt Crème Eye Liner ($ 22) ja Canard Crème Eye Liner ($ 22)
Vasemmalta: Burnt Clay, Folklore ja Mayan Sun Lip Crayons ($ 22 kukin)

Vasemmalta: Bleu Long Lash ripsiväri (24 dollaria), Sierra Ruskea Faux Lash ripsiväri (24 dollaria), kehon bronzing meikki (38 dollaria) ja silmän perusteet puuvilla ($ 25)

Vai niin! – Folklore näyttää erittäin lämpimältä, joten vain headit ylös pronzed kaunottaret siellä. Jos yleensä pidät viileämpiä sävyjä, jotain, kuten silmäpaletti Lauran kevään kokoelmasta, voi sopia sinulle paremmin.

Kysymys sinulle …

Kun lähdet syömään ravintolassa, jonka olet ollut ennen, oletko taipumus tilata saman ruokan joka kerta vai haluatko kokeilla jotain erilaista?

El Hub tikkuja samalla lautasella, kun hän löytää jotain, jonka hän haluaa, mutta yleensä kokeilen jotain erilaista, mikä on, kuinka päädyin tähän minttuun ja herneen pizzan viime yönä …

Luulin, että se oli … Alright, mutta luultavasti ei jotain, joka heräämme himo keskellä yötä, jos saalis ajatukseni.

En tiedä … Se oli kuin juusto-fest-a-thon, jossa minty herneet kelluvat taustalla.

MAINOS

Varmasti mielenkiintoisin pizza, jonka minulla on ollut jonkin aikaa. Jep.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *