En välitä, jos se on tabu! Minä rikkoo jokaisen Chanelin nykyisen Le Vernisen kynsien

politiikka.
Ottaa huomioon, valittaa rakastaja! Sinua on varoitettu …

Hanki niin hyvin lähellä Chanelin uutta 27 dollaria tabu le vernis kynsien väri, samoin kuin käytät vaaraa menettää itsesi galaktisen hohtoon kaikkea ikuisuutta.

MAINOS

Kaikkein huolellisesti huolellisesti shimmery sininen sekä pronssi tähdet tabu’ssa syvällä, InterStellar Purple Base on kuin mustan reiän tapahtumahorisontin ylittäminen – raja-ajan raja, johon asia ja valo voi kulkea vain yhteen suuntaan.

Se imee sinut sisään!

At least that’s what I told El Hub when he said, “You paid $27 for a bottle of nail polish!?”

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Joka muutaman vuosituhannen (kunnossa, vuosia) valitus brändi valtava bang tapahtuu. Chanel käsityöt kynsilakka niin silmiinpistävä, että se loistaa äärimmäisen materiaalin sekä ajan.

Tabu!

Kun näin ensimmäisen kerran, ymmärsin, että jos annan sen siirtää minut, olisin pahoillani päätöksen – joka ymmärtää tarkalleen kuinka kauan? Ehkä vuotta (minulla on hyvä ystävä, joka vielä pahoillani Jade, samoin kuin aina, kun tuo sen ylös, hän saa fussy).

Miksi pidän siitä niin paljon?

No, koska OporalScen Copper Nebulae Streak kanssa tabu on mustattu violetti, kuten Comet Tails, kun taas Flecks kosminen sininen loistaa silmänräpäyksessä sekä vilkkua kuin kauas tähtiä ja koska olen vain vaatimus käyttää yhtä kerrosta – yksi kerros, omg ! – yleisen läpikuultavuuden osalta.

Jos olet koskaan halunnut (tähdellä, ehkä?) Tummemmalle, Sparklierille, paljon voimakkaampaa versiota Chanel Vendetta, maailma vastasi. Se on tabu.

Menneisyyden, läsnäolon sekä tulevan intertwine sen kaavan. Taboo on yksi niistä kynsilakkauksista, jotka on kehitetty valtaville tapahtumille – syntymäpäivälähteet, lapsen suihkut tai ensimmäinen kerta, kun laitat häät tapahtumaäänesi – samoin kuin sinä sanot, “daaaaayum!” Kun näet sen käpälällä.

Pidän siitä. Kuten se, kuten se.

Voin nopeasti nähdä sen kyydissä yhdessä muiden kuuluisten Chanel Suurten kanssa.

Viimeinen varoitus: Jos et aio spisurge jotain erityistä pian, älä näe Chanel-laskuria. Toistan: Älä näe Chanel-laskuria. It’s Taboo.

Hinta: 27 dollaria
Saatavuus: Tarjotaan nyt Chanel-laskurit, minun kauneimmilla unelmissani, myymälöissä ja verkossa
Meikki sekä valitusblogi Arvosana: A + (Kyllä, jopa tällä hinnalla)

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

P.S. PÖH! Samoin kuin niin, maanantaina tehty. Toivon, että sinun meni hyvin.

MAINOS

Kaivos oli uinti kahvilla sekä jäätynyt paistettu ruoka pääsiäisen lounasta, joten tunsin olevan valtava kulho raakaa vihanneksia tänä iltana.

Minun sisareni haluaa kiusata minua mieleen salaattia niin paljon. Hän soittaa sitä “kani ruokaa”. fair enough, however I always feel so much much better after a significant salad.

What did you have for din-din tonight? a lot more importantly, what’d you have for dessert?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *