Mac Jade Jade Jade Jade Jade Jade Jade Jade Jade Jade Jade mineralisoida silmien varjo x 4

, kun kohde on kiitotie …
Äänestämme, että me kaikki käytämme pehmeää glam meikkiä tavoitteesta tänä päivänä eteenpäin.

Se on päätetty!

MAINOS

Jos mitään muuta, mielestäni se tekisi maailman paljon mielenkiintoisempaa paikkaa, lol!

Mutta vakavasti, olen normaalisti karkea, kun menen kohdemaan, koska #momlife, ellei ole kunnianhimoinen, jolloin voisin käpertyä ripset – ehkä – mutta minun piti mennä sinne Mac Jade Jade Jade Jade Jade Jade Jade. Se on niin kaunis! En ole ollut tämä ekstaatinen Mac-kokoelmasta pitkään aikaan.

Gimme Easy Glam mikä tahansa viikonpäivä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Käytän punastusta oikeassa yläkulmassa, punainen huulipuna ihanteellinen seuraavaksi, vasemmalla puolella oleva quad ja Bronzer vasemmassa alakulmassa.
Kokoelma on Le ja liittyy valitsemaan Mac-laskurit ja Mac-verkkosivusto 14. joulukuuta.

Tämä oli oikeastaan ​​minun kasvoni viime perjantaina, mutta sain vain lähettämällä kuvia. Se on lämmin, satiini bronzed ruskea savuinen silmä vaaleanpunainen poski ja pehmeä punainen huuli.

Käytin Rose Gold Shimmer Satin Shimmerin mineralisoimalla skinfinish korostamaan poski- ja nenäni.

Shadows tässä quadissa, kultainen loistaa mineralisoimalla silmävarjo x 4, ovat paljon kuin Baked Eyeshadows Chanel.
Tein jotain tähän ilmeeseen, joka tekee savuisista silmistä noin 1000 kertaa helpompaa, BTW. Se on temppu saada hyppy alkaa kevyistä pimeistä savuisista kaltevuista. Kerroin kaksi kermatuotteita yhdessä, yksi kevyempi ja yksi tummempi, minun kansi ennen kuin levitin jättämää eyeshadows quadissa. Koska voiteet ovat paljon helpommin leikkaamaan kuin jauheet, on helppo säätää, kuinka korkealla otat tummemman värin ja kartoittaa koko savuisen silmän kokonaismuoto, kun teet sen tällä tavalla.

Kevyempi kermanvärinen sävy, jota käytin koko pohjana kannellani, oli lämmin mattaruskea purra valittaa monikielinen hunajaisessa ja tummempi kerma (teknisesti se on kermainen vuoraus) oli Mac Teddy Eye Kohl, joka minä Sovelletaan pitkin ripsien linjaa ja vain tuskin rypistyä. Sitten sekoitin Teddyn reunat hunajaa ja levitettiin Rose Gold Shade ja Ruskea Quadista päälle.

MAINOS

Kokeile, että kerma temppu yksi näistä päivistä! Minä vannon, että se tekee savuisista silmäsi helpommaksi.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *