Asteikolla 1-10, 1 on täysin epätasainen, miten symmetriset ovat kulmasi?

täyttävät pysyvästi minun kulma, jätkä.
Hmm, katsotaan … Määritä täältä, kallista päätä siellä … ehkä kuusi? Tai seitsemän?

Ei, uskon, että on niin korkea. Ilmoitan viisi, koska he ovat symmetrisiä jollain tavoin, mutta ne ovat epäjohdonmukaisesti symmetrisiä, jos se tekee kaikenlaista järkeä.

MAINOS

He ovat täsmälleen samaa vaakasuoraa tasoa. Tarkoitan, että molemmat alkavat sisäpuolella täsmälleen saman alueen ympärillä, mutta asiat alkavat saada hieman myrskyä kohti ulompaa häntä.

Ihanteellinen kulma on täysin erilainen muoto kuin minun vasemmalla. Ihanteellinen on lyhyempi vähintään neljännes tuumaa, samoin kuin kaari on jonkin verran korkeampi, joten aina kun täytän ihanteellisen kulmani, minun on otettava se myös vasemmalle.

Minulla on myös laiha “tehdä asioita” kaarelle …

Olen tehnyt näitä bittitekniikoita, kun täytän minun kulmani niin kauan, että he eivät ole valtava tarjous enää, mutta se kesti kauan aikaa todella selvittää, mikä kulma oli paksumpi kuin toinen ja täsmälleen Kuinka eri tavalla ne olivat muotoiltuja.

Yksi asia, joka avustanut otti kuvia itsestäni MBB: lle. Katson heitä tietokoneen näytölläni sekä olla kuin “, mikä on ihanteellisen sivuni!?”

No, a) se oli / on muotoiltu eri tavalla, samoin kuin b) ihanteellinen kulma aina tummempi, koska olin painoi kovempaa tällä puolella, kun otin omia tuotteita.

Vakavasti, olen vain merkille tämä viimeisten neljän tai viiden vuoden aikana, joten kun ilmoitan, että se kesti jonkin aikaa, se todella kestää jonkin aikaa.

MAINOS

Joka tapauksessa, asteikolla 1-10, tarkalleen miten jopa kulkee?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *