Mac Snow Ball Eye Compact / Rose Gold

, joka näyttää sinut, kun löydät Mac Holiday Eye -paletti, että todella, aidosti rakastaa
Mac Snow Ball Eye Compact / Rose Gold (29,50 dollaria), koko lotta “ei” yhtä suuri kyllä.

Ensimmäistä kertaa käytin tätä palettia, olin yksinkertaisesti puhallettu pois. Ei ollut pudotusta, joten ei puhdistusta myöhemmin. Ja mitään kerrosta! — which, you know, with MAC LE eye palettes, is shocking, because they aren’t normally as pigmented as the permanent collection eyeshadows, but these are potently punchy.

MAINOS

Joten, periaatteessa ei draamaa. Ei mitään! Mielestäni tämä on – kyllä, aion ehdottomasti mennä sinne – paras Le Holiday Eye -paletti Mac on tehnyt vuosina.

Mac Snow Ball Eye Compact / Rose Gold
Minulla ei ole hiekkaluukkua rypytyksessäni, röyhkeästi intohimoni ja vetoketjullinen kansi, draamaa näyttelyssä minun ripsien linjoilla ja talvinen kohokohtana

Jos olet seurannut Macia jonkin aikaa, sinä luultavasti tiedät, että heidän Le Holiday Eyeshadow Palettes on historiallisesti ollut … Pikku Dicey. He ovat metsän Gumpin suklaata, koska et koskaan tiedä, mitä saat! Siksi Rose Gold sai minut ravistelemaan. Se on helposti parhaimmillaan paras Eyeshadow Singles Mac Pysyvä linja.

Yläosasta: Winterleue, ei Curfew, hän kimaltelee, ilahdutuksen värähtelyä, röyhkeä intohimo,
draama lumessa
Rose Goldilla on kuusi luomiväriä, kaikki heistä jauheet. Neljä ovat säännöllisiä Mac Eyeshadowsia, ja kaksi ovat glittery dazzleshadows. Temaattisesti, se on kaikki lämpimät ruskeat, vaaleanpunaiset ja kuparit sekä muutamia korostussävyjä. Jos käytät paljon vaaleanpunaisia ​​huulipunat tai kiiltoja, tämä on paletti sinulle.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Vaaleanpunaiset huulet pari hyvin näiden varjojen kanssa. Muuten, olen pukeutunut, miellyttää minua huulipuna, matta ruusuinen vaaleanpunainen lumipalloista pienestä huulipunasta.
Saat kaksi ruskeaa – kevyempi matta vaaleanpunainen ruskea rypytys väri ja tummempi ruskea, joka on teknisesti satiini, mutta näyttää matta, kun laitat sen, ja voit käyttää joko yhtä rypytysvärin tai vuorauksena.

On myös yksi satiini, persikka beige korostaa sävy; kannen väri hohtavan kuparin; and two glitters, one a light gray with silver sparkle, and the other a rose gold with copper sparkle.

Kaikki varjot ovat pehmeitä kosketuksiin ja jauheet tuottavat helposti muutamiin sekoitusharjan pyyhkäisuuksiin. Jopa kaksisuuntainen harja ei ole täysin naurettavaa … Todellakin, miksi tämä on niin helppokäyttöinen!? En todellakaan saa sitä, mutta tunnen sen, mies!

Pakkauksen söpö.
Ensimmäistä kertaa, kun käytän tätä palettia, estän pois kohtuuttomasta aikaa leikkiä sen kanssa, koska ajattelin, että minun pitäisi laittaa sen ja ottaa sen pois muutamasta kertaa harjoitella ja työskennellä tiensä minkä tahansa layeringin ja pudotuksen kautta. Kesti noin 10 minuuttia, “Oh, snap! Minulla on tämä silmä näyttää muutamassa minuutissa! Odota – onko tämä rypytys jo sekoitettu? ” Vakavasti se oli pomo.

Mac Snow Ball Eye Compact Rose Gold
Väri minua vaikuttunut. Tämän paletin varjot eivät laske millään tavalla. Toivon, että Mac jatkaa tätä suuntausta tulevien lomapalettiensa kanssa.

MAINOS

Rose Gold on 29,50 dollaria, ja se on yksi Snow Ball Holiday Collectionin kahdesta silmäspaltista (minulla on katsaus toisesta pian). Kaikki lumipallossa on rajoitettu painos, joten jos olet kiinnostunut, saatat haluta värjätä aikaisemmin kuin myöhemmin nähdäksesi, toimiiko se sinulle … ja toivon, että se tekee!

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *