Mikä on tyydyttävä tuote, jota haluat koskaan rakastua?

Vai niin! Toivon, etten koskaan rakastunut Tom Fordin säteilevä kosteus souffle! Se on 98 dollaria 1,7-oz: lle. JAR, joka on suhteellisen lähellä Tom Fordin hintojen suurta mittakaavassa (intensiivinen infuusio Ultra Rich Moisturizer on 253 dollaria 1-oz: lle. Jar), ​​mutta silti se on cray.

Mielestäni se tuli ulos kesän 2016 kokoelman kanssa, mutta Connor oli lapsella tuolloin, ja olin hämmentynyt ja outta mielestäni … joten vaikka tiesin, että se oli jotain erityistä ja rakasti helvettiä siitä, olen juuttunut siihen hylly kuukausia.

MAINOS

Paljon enemmän käytän sitä, paljon enemmän ymmärrän, että minun täytyy olla konservatiivinen siitä ja jäsentää sitä, koska on vaikea löytää. Ainoa paikka, jonka näen sen varastossa nyt on Saks.

Pohjimmiltaan se on paras pre-meikki kasvolohko kuivalle iholle, jonka olen koskaan löytänyt. Se kosteuttaa, antaa pehmeän helmikään hehkun ja sileät huokoset, joten se tekee vähän kaikkea, mitä pidän pre-makeup kasvovaroksessa, eikä se tunne kuin raskas silikonin kasvot huopa. Kaikki, mitä ikinä yrität kerätä sitä – säätiö, sävytetty kosteusvoide, jauhe, punastuminen, mitä – näyttää niin paljon tasaisempaa.

Myös unelmamme maailmassa joku on jo tehnyt 30 dollarin knockoffin, koska tarkoitan, jos Mac voi pääasiassa Dupe Tom Fordin taivaallinen kynä, siellä on joku ulos, joka voisi tehdä tämän kermaan. Olen vain sanoa … pitää sormeni ristissä!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mikä on tyydyttävä tuote, jota haluat koskaan rakastua?

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. Palopäivitys: Tilanne on edelleen neste. 10-15 mailia pohjoiseen meistä on edelleen kissan Maw. Se on hyvin huono siellä, ja tuhannet ihmiset evakuoidaan joka tunti. San Rafael, joka on naapurikaupunki Novatoon, oli eilen pahin ilmanlaatu, koska savua tulipalojen savun takia. Se on kuin sumu koko päivän täällä, paitsi että sumu on savua. On paljon enemmän kuin kymmenkunta metsäpaloja, jotka polttavat Sonoma- ja Napa-maakunnat, kaikkialla pienillä kukkuloilla ja kaupungeilla Punaviinimaalla, ja hyvin harvat niistä sisälsivät, ja paljon riippuu nyt säästä. Ennuste sanoo, että tuulet tulevat takaisin tänä iltana, mikä tekee tulipalosta vaikeammaksi sisällyttää näihin kuiviin kukkuloille ja avoimeen tilaan … Toivomme vain parhaiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *