Nämä Pixi Sheer Cheek Geelit ovat ihanteellisia liikaa-kuumaa ripsiväriä / kalvoja

tuskin-siellä poskiväri, joka on oh-niin-kuuma. Top: Pixi Sheer Cheek Geeli luonnollisessa, huuhdellaan ja Rosy (14 dollaria kukin)
Te … Se on niin Freakin ‘kuuma.

Kuten istun täällä, kirjaimellisesti ei tee mitään muuta kuin nykyinen, olen peitetty hiki, ja tunnen hiki, joka juoksee laaksossa minun tissien välillä.

MAINOS

Boob hiki. Se on todellinen asia.

Nyt, mitä sen on lopetettava Pixi Sheer Cheek Geelit? Itse asiassa paljon! LOL! Koska kun se on kuuma näin, en halua käyttää paljon meikkiä. Piirrän rivin ripsivärillä (vedenpitävä, tietenkin), huulisäiliö tai kiilto, täyttämällä minun kulmani ja pienen kosketuksen peitevoidetta ja punastusta. Se on kaikki, mitä voin käsitellä. (“Se on kaikki”, hän sanoi, ikään kuin se ei ollut vielä paljon.)

Pidän näistä geeliä, koska he ovat ihanteellisia niille suun kautta – liian kuuma-ripsiväri / kulmapäivät, tai aina, kun sinun täytyy näyttää esillä ja tuoreita, mutta ei voi tuoda itseäsi kokeilemaan liian kovaa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Swatches yläreunasta: luonnollinen, ruusuinen ja huuhteleva
He tulevat näihin vain vähän 0,45-oz. Putket, ja se ei näytä siltä, ​​että saat paljon 14 dollaria, mutta sinun ei tarvitse käyttää kovin paljon. Teen hieman puristin jokaiselle poskelle ja sekoitan varovasti reunat.

Et saa värin tonnia – kerron teille parhaiten – ja jos odotat insta-glamin voimakkuutta, tulet pettynyt. Vaikutus on pelkkä ja luonnollinen näköinen ja hyvin samanlainen kuin Clinique Pop Oil Oil Lip & Cheek Glow, paitsi ilman öljyä, sillä PIXI: n punastuu ei ole (ovat öljytöntä).

Haluan käyttää geeliä paljain iholla, sen sijaan, että käytät niitä muiden tuotteiden päälle pitämään asiat helposti ja minimaalisesti. Aina kun kerroin ne säätiön tai sävytetyn kosteuden päälle, geeli päätyy liikkumaan tavaraa, joten en edes halua häiritä. Mutta voit käyttää näitä pelkkä geelit kasvot meikkiä, jos halusit … vain olla varma, että heidät, sen sijaan, että se lakaistaan, turvata mitä tahansa sinun ei tarvitse käyttää.

Yllään pelkkä punainen ruusu

Olen uudelleen, että nämä pelkät posket geelit yhdistelmäni posketissa lounasaikaan tai iltapäivän tauon aikana. Käytä aikaa näyttää max ulos noin viisi tuntia, mikä ei ole huono.

Älä pelkää kirkkaita värejä, kuten syvä marja ja kirkas punainen. He voivat näyttää vähän pelottavaa putkissaan, mutta ne näyttävät luonnollisilta iholta.

MAINOS

Sheer geelit ovat olleet Pixi pysyvällä rivillä jonkin aikaa, joten tuntuu täysin vapaasti rakastua, kun näet ne tavoitteeseen. En usko, että he menevät missä tahansa milloin tahansa.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *