Sunnuntaisin välilehti kissa, meikki ja kauneus blog maskot, vol. 447

välilehdet oli Hongry tänään kävelymme. Ei vain nälkäinen, mutta Hongry. Hän oli hurskas! Hän ei edes välitä Giant Turkistoista kukkulalla tai pienet lapset huutavat naapuruston leikkikentällä. Hän oli liian kiireinen metsästys tuoreimpiin, maukkaimpiin nurmikoihin, joita oli vaikea löytää tänään, koska condo maisemat käyttivät kukkulaa tällä viikolla.

Tabby rakastaa Novato niin paljon, ja olemme tulossa parhaan vuoden aikana Kitty Exploring. Päivät ovat mukavia ja kauan nyt, mikä tarkoittaa, että hän voi mennä enemmän kävelee.

MAINOS

Ainoa ongelma on, että kaikilla muilla on sama idea, joten välilehtien kissan teollisuus LLC kiinteistöjen kehä on myös enemmän rikoksia ja rikkojia.

Näin ollen joskus välilehtien on joustettava hänen kitton lihakset osoittamaan “Em, joka on pomo, ja hän on aina valmis heittämään alas, koska et koskaan tiedä, milloin jokin muu kissa yrittää vihamielistä haltutusta. Koska olen varma, että tiedät, Kitty mallinnusliiketoiminta on cutthroat.

Temperamenttisten kalkkunien, työntömiesten, kantaja-koirien ja kuolevien koirien jatkuva uhka pitää välilehdet jatkuvalla korkealla hälytyksellä. Joskus hän jopa hyppää omalla varjolla …

MAINOS

Mutta se on sellaista huolellisuutta, jota se tekee maailmanluokan Kitty Modeling Empire.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *