Maustettu lunta SNO Crave Tea Home

Ihana hammas on sykkivä! Parhaan mahdollisen tapaan!

Kaksi sanaa: maustettu lumi. Yritin sitä ensimmäistä kertaa Sno Crave Tea House, samoin kuin kyllä, se on asia.

MAINOS

Se on kuin sekoitus Havaijin parranairajää sekä jäätelöä, samoin kuin se on saatavilla paljon makuja, mutta asia on … suurin osa makuista ei ole makea, joten jos haluat paljon enemmän makeutta, sinulla on Lisää yksi tai paljon muuta täytteitä.

Ymmärrän, että tämä näyttää monimutkaista, mutta se ei ole. Pysy kanssani täällä …

OK, ensimmäinen toping-kerros on tyypillisesti siirappi, samoin kuin valitsin kondensoitua maitoa, koska saamme todellisen, voin haastaa tuon juttujan, jos se siirtää omia laitteitani.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Sitten lisäät muita täytteitä päälle. Olen valinnut Japanin Adzuki-pavut (kuten voit saada Havaijilla ajelijään), joka on rehellinen, ei ollut paras idea, koska menimme elokuviin myöhemmin ja …

Joka tapauksessa, seuraavan kerran menen, haluan saada hedelmäpäätteitä sekä ehkä karamellikastiketta.

“Sno” maku sain Taro, joka on violetti juuret samanlainen kuin peruna (Havaijilla, mitä he tekevät POI: n ulos). Se oli erittäin maukasta. Taro on melko tyypillinen itämaisen ruoanlaittoon.

Heillä on myös erilainen tee, tietenkin, SNO Crave Tea House, jos maustettu lumi ei ole sinun asia. Näin asiakkaita Boba Tealilla, jotka ovat niitä juomia, joissa on bittinen tapioca-pallot, jotka näyttävät kuplia, samoin kuin muut asiakkaat, joilla on kuuma ympäristöystävällinen tee sekä sellaiset asiat.

Heillä on myös paljon asioita valikossa, jossa paahtoleipää heissä …

Paahtoleipä?

No, se on nimeltään Toast, mutta se näyttää siltä, ​​että kilokakku kerrotaan jäätelöä, joten olennaisesti Dieterin painajainen tai ihana hammas unelma, riippuen siitä, miten katsot sitä.

Sno Wrave menin on unionissa kaupungeissa, mutta Kaliforniassa on myös Othrees.

MAINOS

Pidä silmäsi tällainen paikkakunnalle, koska ne näyttävät pudottavan paljon enemmän kuin enemmän. Tarjoa se kokeilla joskus!

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *