Hanki kiiltävä upea ja kermainen viimeistely Nars Velvet Lip Glides

$ 26 Nars Velvet Lip Glides
Tiedät, mitä tapahtuu, kun sanot Sirille: “Yo, Siri, vie minut nestemäisen huulipunan ja kiiltoon!” ja sinä hypätät Honda Civiciin (että rakastat “Murray”), ja Siri pitää sanomalla järjetöntä asioita, kuten “, pidä oikein, pidä oikein” ja vaikka ajattelet, “Siri, You Wack, Tyttö “, kuuntelet häntä joka tapauksessa, koska sinulla on tunne, että lopetat vielä jonnekin hyväksi?

Ja sitten rullaat tämän pienen viipaleen Nars Heaven, joka tunnetaan nimellä Nars Velvet Lip Liukuvat, ja luulet itsellesi, kiitos, lawd, vanhojen korvakorut, pizza viipaleet ja uudet Nars Velvet Lip Liukuvat?

MAINOS

Nars Velvet Lip Glide DOE-jalka
Yup, Nars teki sen uudelleen.

Vain syöksyä nuoli – ja älä edes vaivaudu keula – suoraan meikkiä rakastavaan sydämeeni, koska nämä nestemäiset huulipunat (tai he ovat kiiltoja? On vaikea kertoa …) ovat todellista rakkautta. Kuten voisin tanssia heidän kanssaan häät, ja minä näen koko tulevaisuutemme yhdessä.

Wearing Nars Velvet Lip Glide Danceteria
Pohjimmiltaan nämä ovat … Rehellisesti, en voi selvittää, miten luokittelee ne. He tuntevat keskikokoisia, ei-tahmeita kiiltoja, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Mac Cremeseens, mutta he pakkaavat paljon pigmenttiä ja näyttävät nestemäisiä huulipunat … paitsi että heillä on kermainen viimeistely, joten he eivät kuivaa kuin nestemäiset huulipunat, jotka Vastaa, että huulet eivät pääty näyttää kissan pusku.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

He aloittavat kohtalaisen kiiltävät ja pysyvät tällä tavalla noin tunnin ajan ennen kuin yllään pehmeä mattapinta. Huomaa, että minun on yleensä käytettävä niitä uudelleen noin kolmen tunnin kuluttua.

Yllään NARS VELVET LIP GLIDE sidottu

Viime aikoina kaikki saa minut ajattelemaan ruokaa, ja se sisältää nämä huulipunat / lipgloss hybridin asiaabot. Joka kerta kun löysin yhden huuleni kanssa pehmeällä, flocked doe-jalka (mukava kosketus, François, vauva), mielestäni “mmm … vaniljajäätelö …” Ja ennen kuin tiedän sen, olen Hella nälkäinen vaniljajää Kerma, mikä tämä maku ja haju kuin minulle, mutta se on heikko. Jos et ole makeisia henkilö (jota en täysin saa … miten et voisi olla makeisia!), Se on erittäin hienovarainen.

Ne tulevat 13 sävyä, jotka vaihtelevat altioista punaisiksi luumuihin ja ruskeisiin, ja he ovat 26 dollaria.

Älä edes pyydä minua valitsemaan frave, koska on vain niin paljon … mutta jos olisin, oli … Haluan valita sidottu (Rosy Pink) tai Danceteria (Fuchsia). He ovat niitä, jotka pitävät tiensä huulilleni ja kukkaroni.

Pinks koko päivän, errr päivä, vauvan kakkuja.

He ovat tyydyttäviä 26 dollaria, mutta luulen silti, että pidät niistä. Tee alas alas Nars Boutique tai NARS-sivusto, joka alkaa 1. syyskuuta lähemmäksi. Rauha ohjaamossa, uber se – heck, ota hevonen ja buginen, koska luulen, että he ovat pomo.

Tai … Odota 1. lokakuuta asti, mikä on, kun he saapuvat myös Sephora ja tavaratalot.

NARS VELVET HP LIP GLESS

Stripped, beige vaaleanpunainen

Altamaton, nude vaaleanpunainen

Playpen, vaaleanpunainen koralli

Sidottu, ruusuinen vaaleanpunainen

Danceteria, fuchsia

LA MAIN BLEUE, RIVINEN BERRY

MINESSSHFT, unikko punainen

Nro 54, vadelma punainen

Le Palace, syvä kirsikanpunainen

Unspeable, granaatti

Lelu, syvä munakoiso

Alue, rikas kastanja

Deviant, syvä burgundi (yksinoikeus Nars Boutiques ja Narscosmetics.com)

Puhuminen NARS …

Jos sinulla on ylimääräinen 50 miljoonaa tacoa pankkitilisi, François myy yksityisen saarensa Bora Bora!

Tietueena, jos satut ostamaan tämän saaren, HomeGirl rakasti kutsua. Ole kiltti?

MAINOS

Lisäksi on uusi NARS-kirja, joka tulee ensi kuussa, että odotan innolla, ja jos saan tavata François uudestaan ​​ja voi pyytää häntä autografiksi, yritän kovinkaan laulaa: “Oletko koskaan tiennyt Että olet sankari? ” tuulesta siipien alla.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *