Mikä on alasti bareminalsista? Uudet gen nude lipsticks, lipglosses sekä huulen vuoraukset

Jotkut lusikoottiset huulet herkut uudesta bareminerals gen nude-kokoelmasta
Pyytämätön neuvonta päivästä
Seuraavan kerran joku pyytää sinua lähettämään heille nudes …

Pidä vaatteet (yleensä tämä näyttää olevan suuri idea).

Lähetä heille kuva uusista bareminerals gen nudes huulipunat, lipglosses sekä linjat. Se on hilpeä, kerron ya (hyvin, ainakin sinä sekä minä nauraa, hahaha!).

Tämä on suuri 60-kertainen lippien vapautus tuotteista, jotka on sidottu baremineralsin pitkäaikaiseen linjaan, mukaan lukien 20 matta neste lipkolorit (18 dollaria kukin), 20 säteilevää huulipunaa (20 dollaria kukin), 15 buttercream lipglosses ($ 18 kukin) sekä 5 Yli huulipunat (16 dollaria kukin) bashful-busting -ryhmässä alaston mauve, vaaleanpunainen, persikka sekä beige sävyt.

MAINOS

Se on paljon huulipunaa, samoin kuin vaikka et ole koskaan löytänyt täydellistä alastonpoutia ennen, saatat löytää sen täällä.

Bareminerals gen nude buttercream lipglosses in snarky, näkyvä ja kaukana (18 dollaria kukin)
Ei-tahmea, kohtalaisesti kosteuttava bareminals-buttercream lipglosses tuntuu taivaallinen huulillani, mutta voisin tehdä ilman punaisia ​​viiniköynnösten aromia (en ole lakritsipuhallin) tai heikosti muovinen maku, joka tuo mukanaan suuria muistoja vanhasta School Nars kiiltoja, mutta sekä tuoksu että maku haalistuu nopeasti, joten voin käsitellä.

Bareminerals Gen Nude Under Huul Linerissa kohdassa ($ 16)

Olen vain kokeillut yksi huulipalvoja tähän mennessä, jota kutsutaan, mutta kaivaa sen. Se on erittäin sileä – lähes kermainen, jopa – samoin kuin ei hinaa lainkaan. Huolimatta 16 dollaria, näyttää siltä, ​​että tuntuu tarkalleen kuin 30 dollarin pyhän Graal Tigglass Panoramic Lip Liners, joka vetoaa kysymyksen: “Onko minun varaa kaikki viisi väriä?” Magic 8-Ball sanoo: “Kaikki merkinnät osoittavat kyllä.”

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Bareminerals Gen Nude Matte nestemäiset huulet värit kuvakkeessa, tunnetuksi ja eväste
Kerma-to-matta-neste lipkolorit ovat myös mukavia. He tuntevat ohut samoin kuin kevyt, haju hieman kuin valkoinen suklaa, samoin kuin he maistuvat siitä. Formula pysyy puoliksi märkä huulilla, jotka pidän siitä lähtien, koska se pysyy siirrettäväksi ja ei tartu hiutaleeni.

Bareminerals gen nude säteilevät huulipunat Xox, Honeybun sekä Karma (20 dollaria kukin)
Mitä säteileviä huulipunat? Uskon, että he ovat kunnossa. He ovat ylimääräisiä, epätoivottuja sekä istua tiukasti pelkällä puolella. He ovat kunnossa, mutta en usko, että he erottuvat kuin muutamat muut kokoelman tuotteet.

Niin. Monet. Nudes. Se on kuin yksi niistä erityisistä rannoista (haha!).

MAINOS

Voisi käyttää erilaista nude-sävyä päivittäin kaksi kuukautta! You can discover the entire bareMinerals Gen nude collection online, at bareMinerals boutiques, Sephora, Ulta, Macy’s, Dillard’s as well as choose spas as well as salons now.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *