Päivä kauneus voi. 25: Chanelin uusi nro 5, sekä hello Reddingista, Kaliforniasta!

Uusi Chanel nro 5 l’eau
L’Eau, paikkoja, menemme! Haluaisin viedä sinut Pariisiin tai Havaijin, ystäväni … mutta nyt, miten Redding, Kalifornia? Siinä minä säveltän sinua tänään.

Tunnustus: Pidän minusta noin Chanel, mutta en ole todellakin chanel nro 5 sellainen tyttö. Olen käyttänyt sitä monta kertaa vuosien ajan todella toivoo, että syksy syksynä sen kanssa, koska se on säilytetty historia ja ikoninen menneisyys ja tiedät, koska se on Chanel, mutta se tuntui aina pariksi Kengät, jotka eivät koskaan muokata minua täysin kuin haluaisin. Tuoksu on niin henkilökohtainen asia, samoin kuin nro 5 tuntui aina hieman vakavasta minulle.

MAINOS

Muistan mielessä Filipino-juhlia, kun olin nuori ja vaaditaan halatajaksi, että en tiennyt, samoin kuin he käyttävät aina Chanel nro 5, samoin kuin meluisia koruja samoin kuin he Aina ollut valtavia hiuksia, samoin kuin kun halasin heidät, se kutiisi nenäni (valtava hiukset sekä chanel nro 5).

Ei.

L’Eau, saat varmasti merkityksen, jota käytät nro 5, mutta se on huomattavasti erilainen. Se tuo vielä monia alkuperäisiä täsmälleen samoja muistiinpanoja, kuten voi nousta, mutta kevyemmässä eliksiirissä, joka tuntuu herkimmänä ja yrittämällä sanoa, hauskempaa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Sitruuna, mandariini sekä oranssi etuosa sekä keskus. Nenäni, L’Eau näyttää Airier kuin alkuperäinen nro 5 sekä lähes painoton, kuten puhdas tylli alaston iho.

Etsi sitä tämä syksy Chanel-laskureilla. 3.4-oz. Pullo näkyy täällä, on 132 dollaria.

Nauti loput lauantaina, babes. Se on kuuma täällä punaisissa, koska se on aina tällä kertaa noin vuosi (yli 110 astetta!), Joten minun valtava suunnitelmani päivässä on löysä viilein alue ilmastoidussa huoneessa.

Tarkastin tänä aamuna välilehdillä Skype, samoin kuin hän ja hänen ensisijainen Petsitter ei ole heittänyt minkäänlaista räikeitä. Toivottavasti he eivät.

MAINOS

Mitä olet menossa tänä viikonloppuna?

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *