Tarte Kiss & Blush Cream Cheek & Lip yhdistelmä

Uusi Tarte Kiss & Blush Cream Cheek & Lip yhdistelmä (42 dollaria)
Voi, ok … saan sen.

Mietin, miksi Tarte koristelee uuden Kiss & Blush Creek Cheek & Lip -yhdistelmä hiekka-dollareilla, kun otetaan huomioon, että olen tavallisesti kumppani, joilla on kesäisin sekä rantoja, samoin kuin yhdistelmä on poissa syksylle, mutta tarkasta se: kun avaat Paletti, kuusi pannut perustetaan tähti-muotoon, kuten hiekan dollarin keskustassa.

MAINOS

Näe se?

Kinda söpö, eikö?

Viisi ulompaa pankkia on voiteita, joita voit käyttää huulillasi sekä posket, ja pienempi pannu keskellä on Oporalescent Highlighter (myös kerma) – kaikki kehittyivät luonnollisen, päivittäisen ulkoasun tyyliin on yksi epätavallinen askel Tartelle, kun otetaan huomioon, että syksy on normaalisti aika, ainakin meikki markkinointi, paljon vakavampi, täysimittainen meikki.

Värit luodaan hyvin kaikkien ihon sävyjen kanssa samoin kuin kermainen kaava, joka on helppo sekoittaa säätiön tai paljain ihon päälle, on mega kosteuttava (se koostuu vitamiineista C sekä e).

MAINOS

Puhuminen hiekkarannoista, minulla on muutamia niistä, jotka olen löytänyt vuosien varrella. Oletko koskaan löytänyt hiekan dollarin rannalla?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *