Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä charm blog maskot, vol. 407

Tabs on vaeltajan sydän. Aina kun olemme kävelymme yhdessä talon takana talon takana, hän haluaa aina mennä etelään. Hän huolellisesti hihnat hänen talutustaan ​​kuin sanoa: “Mennään näin”, samoin kuin tuijottaa etäisyyttä kohti Mill Valley -kaupunkia, jossa käytämme verkossa ennen kuin siirrytimme täällä.

En ymmärrä, jos se on vain mielikuvitukseni, mutta aina kun annan hänen johtaa meidät, hän aina haluaa meidän mennä täsmälleen samalla tavalla: etelään.

MAINOS

Tarkoitan, tarkistamme kukkulan, samoin kuin hän kiivetä puita sekä chase linnut sekä nibble ympäristöystävällinen ruoho, mutta hän yrittää aina nuduttaa meidät täsmälleen samaan suuntaan.

Joskus kysyn, jos hän yrittää kävellä koko matkan. Toivottavasti ei. Se on noin 20 mailia sekä ainoa tapa saada siellä on valtatie tai avoimilla Novato kukkuloilla, jotka ovat täynnä coyotes sekä bobcats sekä pesukarhuja sekä muita eläimiä, jotka ovat välilehdet.

Se on yksi syy, jota en ole koskaan tuntenut miellyttävää antaa hänelle mennä ulkopuolelle täällä yksin – koska olen peloissaan, että hän yrittää kävellä kaikki menetelmät takaisin Mill Valley.

Hän ja minä olemme olleet lukemattomia kävelyretkiä täällä yhdessä, samoin kuin mitä, hän haluaa aina mennä etelään.

Se saa minut tyypin surullinen … Minun täytyy aina pysäyttää meidät ennen kuin saavutamme ensisijaisen tien sekä sanoa: “Olen pahoillani, tabby. Emme voi mennä niin. Se on niin kaukana “, sekä hän vetää hihnan tautia sekä tuijottaa kohti eteläistä horisonttia.

MAINOS

Kysyin, jos hän ajattelee: “Siellä käytin elämään. Se on kotona. ”

Ystävällinen yhteisön charmin addicts,

Karen sekä välilehdet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *