Oletko koskaan ymmärtänyt, että teit kauneustekniikan täysin väärin?

Ei, että se merkitsee sääntöjen vuoksi, koska ainoa todellinen sääntö kauneudesta on, että ei ole sääntöjä (olen täysin sitä mieltä, että sinulla on monia erilaisia ​​tapoja päästä samaan kauneuden kohteeseen ), mutta minulla on ollut enemmän kuin minun osuuteni LightBulb “Aha!” Hetket, kun tajusin, että jos olisin tekemässä tekniikkaa eri tavalla matkan varrella, se olisi tehnyt elämäni helpommaksi.

Se, joka jouset mieleeni on tehtävä sekoittamalla luomivärit. Minulla oli käytin sekoitusharjaani lähellä harjapäätä ja holkkia, joka johti minut kirkkaasti työntämään harjan pään ihoa vastaan. Harjakset näkyisivät näkyvästi ja taivuta, kun sekoitin.

MAINOS

Joo … Olen tullut ymmärtämään, että tämä vain sekoittaen niin paljon vaikeampaa minulle kuin se tarvitsi olla. Se on kuin minä yritin hillitsemään minun luomiväyläni ihoon sijaan sekoittaen ja siirtäisivät jauheita pitkin pintaa.

Nyt käytän lempeäni koskettamalla ja pitämällä harjaa lähemmäksi kahvan takapäätä, ja kiinnitän enemmän huomiota siihen, kuinka paljon painetta haet harjaa. Jos näen harjakset ruusun ja taivutuksen, olen helpottanut. Blending on ollut paljon helpompaa ja nopeampaa minulle tällä tavalla.

Vai niin! – Muistan vain jotain muuta. Käytin harjan V-e-r-y hitaasti, kun sekoitin, koska luulen, että ajattelin, että minulla oli enemmän hallintaa tällä tavalla, mutta se aina kesti ikuisesti. Sitten näin jonnekin (toivon, että voisin muistaa missä), kun sekoitat Eyeshadow, on parempi käyttää nopeampaa, tasaisempaa liikettä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

No, yritin sitä kerran ja hurraa! Oli paljon helpompaa siirtää jauheita ympäri ja he näyttivät tasaisemmilta. Nyt kun sulatan harjan nopeasti ja käytä kevyttä kosketusta.

Entä sinä, makea? Oletko koskaan ymmärtänyt, että teit kauneustekniikan täysin väärin?

MAINOS

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *