Ymmärtää vaiheen 1 ihonhoito, jonka Glossier

Voi, erittäin Emily, minulla oli tunne hienoja asioita oli teoksissa sinulle.

Uusi kiiltävä ihonhoitolinja on Crainchild of the Glass Creator Emily Weiss, Aka Gal kukkuloista, jotka aina sekä pysyvästi syövytetään muistiin “Super Emily” tai vain “Superem”, koska Mieli, että episodi teini-ikäinen illallinen, kun pelottava Lisa kuten valtioita, että siellä on myös lukuisia kukka suunnitelmia pöydällä?

MAINOS

Anywhoh … Glossier, Superemin uusin hanke, on virtaviivainen ihonhoito brändi minimalistisella trendikäs esteettinen. He ottivat viime vuoden lopulla kourallisilla tuotteilla sekä usko, että ihoa olisi juhlittava, ei peitetä.

80 dollarin neljäsosa Glossier-vaihe 1 sarja
80 dollarin neljäsosan vaiheen 1 sarja sisältää alhaisen näppäimen, rento ihon – hydraattimen sumua, käsitellä kosteusvoidetta, joka kaksinkertaistuu meikkipukkeeksi, rikas salkka huulillesi (ja / tai minkä tahansa muun tyypin Kuivat bittiä) sekä sävytetty kosteusvoide satiinin viimeistelyllä.

Tykkään aloittaa sumussa minun sopimukseni kanssa rauhoittavan sopimuksen kanssa Mist Rosewater Spray, joka noudattaa pohjamaiden kosteusvoide minun sopusissani sekä kaula. Sitten dab balm dotcom minun huuleni, sekä pinta sekoittamalla täydellinen ihon sävy keskipitkällä minun sopimukseni (minä hyödyntää paljon tippoja).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Rauhoittava käsitellä sumua Glossier-vaihe 1 Set
Pohjustus kosteusvoide

Balm dotcom
Täytettävä ihon sävy

Tulokset ovat tuoreita, erittäin rento näköinen iho, joka näyttää silti iho (toisin kuin vinyyli tai muovikelmu). Kaiken kaikkiaan ihonääni näyttää sainilaisesta ja jonkin verran paljon enemmän, mutta voin silti nähdä punaiset alueet nenäni ympärillä muutamien pisamieni. Pohjimmiltaan se on paljain iho 2.0. Ihanteellinen aamulla booty-puhelun jälkeen, varhain sunnuntai brunssi tai iltapäivällä Kittehsin kanssa kissan kahvilassa.

Ja se sisältää tarroja!
Joo, te paljon paremmin uskoa, että minulla on suunnitelmia tälle asetukselle. Uskon, että se on vain alhainen avain kiinnostava korko hyvä ystäväni Cindy, eli nainen, joka pultti, jos jopa aaltoi lipgloss Wand häntä.

Päivä, jona hän soittaa minulle ja pyytää minua tekemään hänen meikkiä päivästä tulevasta muusta puoliksi (tietenkin, hän vaarantaa minut ruumiillisilla vahingoilla, jos Sephora näyttää siltä, ​​että se räjähti kasvoilleen), minä Ymmärrä, mitä tuoda.

Tämä sarja.

Etsi vaihe 1 Set Internetissä nyt Glossier.comissa. Ihon sävy on saatavilla valossa, keskipitkällä ja pimeässä (käytän väliainetta, samoin kuin olen NC42 Mac-Peleissä viitteeksi).

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. Tyytyväinen Hump Day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *