Sunnuntaisin välilehti kissa, meikki ja valitus blogi maskotti, vol. 284

Tabs on ollut hieman paljon diva kuin normaalia viime aikoina, ei, että voin syyttää häntä suuren pään. Hän on loppujen lopuksi useissa oscar-nimikkeissä.

Et voi odottaa jotain sellaista, ettei ruokkia kissan egoa. Et vain voi.

MAINOS

Odota – et tiennyt, että välilehdet olivat myös näyttelijä?

Todellakin! Itse asiassa hän meni Juilliardiin. Hän vain ei halua lähettää sitä.

Hän on suosittu Hollywoodissa, miten hän ehdottomasti upottaa itsensä rooleissaan. Se näyttää yksinkertaiselta näytöllä. Unohdat, että nautit kielekkeistä kissa, maailmankuulu Kitty Supermodel ja kolmiuloinen voittaja ihmislehden maailman seksikkäin kissa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Hän viettää kuukausia tutkimaan jokaisen roolin, joka voi muuten, voi olla uskomattoman ärsyttävää. En edes aio kertoa teille, mitä hän pyysi minua tekemään, kun hän tutki Wall Streetin tabbiaa, mutta sanotaan vain, että siellä oli paljon hulluja osapuolia, ja minun piti puhdistaa ne kaikki ylös.

Niin ärsyttävää…

Anywho, tässä on julisteita Cat Academy -palkinnon nimettyyn elokuviin, joita hän on. Minun täytyy ottaa ne kehyskauppaan ja saada ne asennettu tällä viikolla. Sitten he nousevat seinille hänen trophy-huoneessa, aiemmin nimellä Oma toimisto.

MAINOS

P.S. Älä unohda nauttia Cat Academy -palkinnoista ensi sunnuntai-iltana.

Kuka on välilehti kissa? Noin seitsemän vuotta sitten olen ystävällinen, kirpputon tabby kissa, jossa on huono matoja. Voisin nähdä, että hän laskenut vaikeina aikoina, mutta hänen syvällinen tietämys korkean muotin ja tavaratalon kosmetiikka johti minua uskomaan, että hän oli paljon enemmän kuin silmä. Meistä tuli nopeat ystävät, ja nyt hän on itse asiassa pomo (ja onnistunut kitty malli).

Ystävällinen naapurustossa valitusmuutokset,

Karen ja välilehdet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *