Bumble sekä Bumble Prêt-à-Powder Très Invisible Dry Shampoo: Yksi erinomainen kuiva shampoo lisätä listalle

, jonka voin vain ruiskuttaa puoli kiloa tätä uutta kuiva shampoo minun juureni …
Mies, tämä juttu haisee hyvää! Se on kaikki jauhemaista sekä muskeaa … ja tuhma, vain vihje ihana jasmine.

Voiko tuoksu haju kuin olet tarkoituksella yrittää saada vaikeuksia? Koska tämä on täsmälleen kuinka tämä kuiva shampoo haju minulle.

MAINOS

On todella kaksi versiota, molemmat ne uudet kimasta ja kimaltelevat, samoin kuin molemmat kanssa darned-lähellä mahdottomia lausua (minulle) ranskalaiset nimet, nähdessään täsmälleen, miten lihakauppias mitä en français.

Uskon, että vain soittaa heille “Uudet kimaltelevat shampoot”. Heitä tarjotaan nyt melko punastuneessa vaaleanpunaisessa pakkauksissa 29 dollaria, mikä saa sinut 3,1-oz. pullo.

Yksi niistä, Très Invisible, on normaaleja öljyisiä hiuksia, samoin kuin toinen, très näkymätön ravitseva, on enemmän kosteuttava versio kuiville, vaurioituneille tai karkeille hiuksille.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Heitä kutsutaan “näkymättömiksi”, koska juuri sinun pitäisi katsoa hiuksiin, vaikka hiukset olisikin tumma.

Ohjaustila suihkuttaa ne 10-12 tuumaa pois hiuksistasi, sekä keskittyä juurisi, joka on melko yleinen kuivalle shampoolle. En näe tuotetta ollenkaan, ellet saa pois päältä ja hyödyntää naurettavaa määrää, samoin kuin silloin, en näe sitä enää sen jälkeen, kun puhdistan jauheen hiuksiani, mikä on askel sinua ” Sinun pitäisi noudattaa näiden kanssa.

Voin kuitenkin tuntea, kun kosketan hiuksiani, samoin kuin se tuntuu hieman jauhemaiselta. Se ei todellakaan ärsytä minua, mutta se on jotain tietoinen.

Juuri nyt olen rockin ‘kaksi päivää’ tehdä très invisible (mieluummin rutiini), samoin kuin hiukset tuntuu varsin hyvältä.

Ei niin suuri tai puhdas kuin tuntuu, kun käytän R + Co Death Valley, koska Maaaaan, kun käytän tätä spray, juureni tuntuu, että joku otti heille teollisen kestävyyden tyhjiö.

MAINOS

Mutta tämä on hyvä. Pidän tuoksusta, samoin kuin pidän siitä, että spray ei tee hiuksistani tuntemaan jäykkää, mikä on très tärkeitä yksityiskohtia Moi. Näin uskon, että on mukavaa kykenevä pysäyttämään tuoksuja kuivassa shampoossa, joten se ei ole vain mitkä ovat parempia. Minulle se on myös väsynyt täsmälleen samoista tuoksuista.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *