15 minuutin meikki: Feline Meow l’Oréal Voluminous Liner Noir, Mac Tabby, Nars Bengali, Bite Multick Multick Papaya, tiimalasi kadota ja Lilah B.

on musta neste siivekäs liner koskaan hyvä idea, kun ” Ve vain sai 15 minuuttia laittaa meikki?
Luulen, että menin “Crazy Cat Lady lähiöihin” tämän yhtyeen kanssa, jota käytin eilen. Tiedät, miten huomautin, että olen yrittänyt käyttää paljon enemmän meikkiä viime aikoina? En vain ollut oikeastaan ​​siihen, kun hänellä oli vauva. No, olen edelleen käytännössä, mutta yritän työntää itseäni hieman yllään meikkiä joka päivä, ja usein se muuttuu ok, mutta usein se näyttää tältä.

Tällä ulkoasulla tapahtuu muutamia asioita. Ensinnäkin siellä on, kuten laastari täältä leuani, jossa olen eräänlainen ei sekoittunut säätiötä, mutta se johtuu siitä, että vietin paljon 15 minuuttia, jonka käytin linjalle – vain piirtämällä sen ja korjaa sen se.

MAINOS

Ajattelin, että voisin vain käyttää tätä vuorausta L’Oréalista ja jonkin verran nauhaa siipille, ja että kun tein nämä asiat, ulkoasu olisi yleensä tehty, mutta takeaway oppitunti tässä on, että jos yrität yrittää a 15 minuutin meikki näyttää … Älä tee mustaa nestemäistä lineria … ellet halua todella korostaa, koska olin todella korosti koko ajan.

Viisitoista minuuttia ei ollut tarpeeksi aikaa tehdä loistava työ tähän.

Linerin toisella puolella näytti hieman paksua, kun taas toisella puolella näytti hieman hämärää, joten minun piti murtaa Q-kärki kokeilla sitä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Se oli sotku.

Olen myös yllään tiimalasi häikäilemätön saumaton säätiö, ja huolimatta suuresta globista puolellani poskilleni, etten sekoittunut, se osoittautui ok.

Se on purra valittaa multick papaija poskiani ja huulet ja joitakin luomivärit NARS.

Rehellisesti, luomiväri täällä oli yleensä jälkikäteen. Tein ensin vuorauksen ensin, ja sitten varjo minun kansi myöhemmin (Mac tabby kerma varjo). ja käytti vain neutraaleja loput.

Oho!
Silmät: Mac Pro Longwear Vedenpitävä väri Stick in Tabby, Nars Bengali ja Madrague II Eyeshadows, Mac Carbon Eyeshadow, L’Oréal Liner Noir Eyeliner, L’Oréal Voluminued Feline Noir ripsiväri ja Chanel StylO Yeux agape

Face: Tee Ever Ultra HD Unsetectable Cover Concealers R40 ja Y33, Tiimalasi katoaa saumatonta viimeistelysäätiö Beige, Lilah B. Virheellinen viimeistelysäätiö b. klassikko

MAINOS

Huulet ja posket: Bite Multitick Papayassa

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *