Laura Mercier Master Color Color Fundamentals Collection Yhdistelmä (2. painos) lomalle 2016

Käytän Laura Mercier Master Color Color Fundamentals Collection 2. painos silmäni ja posket
Olen hymyilemättä tässä kuvassa ulos pelkästä helpotuksesta, kun olet saanut yhden käyttökelpoisen kuvan sen jälkeen, kun olet tehnyt meikkiä tänään 2. painos Laura Mercier Master Color Fundamentals Collection Palette.

En tiedä, jätkä … Tämä ilme oli karkea. Olen niin poissa metodista, joka tarvitsee yli 15 minuuttia ja kaksi harjaa – kuten, puhun perusväriä, vaihtaa sävyjä, kaltevuuksia … jos et käytä sitä, menetät sen. Ainakin se on juuri sitä, miten se on ollut minulle.

MAINOS

Se ei ollut paletin vika lainkaan. Se oli vain perinteinen yksittäinen virhe, mutta yksi asia, joka teki tämän näyttävän jonkin verran helpommin, oli totuus, että – Oh, minun Gosh – on niin paljon mattoa, erityisesti työhevosen sävyjä.

Laura Mercier Master Color Color Fundamentals Collection / Paletti (2. painos)
125 dollaria, rajoitettu painos, tarjotaan nyt Internetissä sekä Laura Mercier -laskurissa

“Tämä uskomaton kokoelma on täynnä muutamia suosituimmista sävyistäni, täydentää ja vuorauksia tuottaa loputon ulkonäkö. Voit muuttaa silmäsi perinteisestä kissan silmästä vain muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Hanki Creative! ”

– Laura Mercier, Lauramercier.comilta

Yhdistelmä tulee …

12 Silmävärit (1,5 g / 0.05 oz): Etoile, pronssi hehku, minx, pöly pöly, kullatut mäntyjä, vaniljapähkinät, kahvila au lait, espresso bean, myrkkyä norsunluusta, kivi, noir, stellar
Toinen ihon poskiväri (3G / 0.1 OZ): Riche Nektar
Face Highlighter (3G / 0.1 OZ): vaaleanpunainen haze
Bronzing puristettuja jauhetta (3G / 0.1 oz): soleil pronssi
Tickline kakku eyeliner (1,5 g / 0,05 oz kukin): musta ebony, mahonki ruskea
Longwear Creme Eycili (0,8 g / 0.02 oz): noir
Kaksinkertainen Eyeliner Brush
Kaksinkertainen silmänväriharja

* 429 dollarin arvo

Paletti, joka on 125 dollaria, rajoitettu painos ja tarjottu nyt Laura Mercier -laskureilla, kutsutaan kokoelmaksi (vaikka se on paletti), samoin kuin se sisältää 12 silmälaseja, punastusta, bronzer, korostelija, lyijykynä eyeliner , kaksi kakku eyeliners sekä kaksi harjaa.

Kuusi näistä 12 silmälaseista on mattoja, jotka ovat erinomaisia, koska tiedätte, olen aina Bitchin ‘sekä moaning silmäpalettien kanssa, joilla ei ole riittävää työpaikkaa. Tämä, onneksi on hyviä tarjouksia maukkaita ruskeita sekä beiges sekä jopa tumman musta.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Se on osa Lauran loma 2016 kokoelma sekä seuranta viime vuoden Master Caller Collection -yhdistelmää lomasta 2015. Kuten viime vuonna, se on myös saatavilla, mikä näyttää sulava kytkin sekä on täsmälleen sama asettelu.

Silmä näyttää, että käytän täällä jäähdyttimen puolella. Käytän viileää ja neutraaleja ruskeita, joilla on joitakin hohtavia, neutraaleja oliivi, samoin kuin mitä minulla on silmilläni sekä posket ovat tästä paletista.

Koska Bronzer, punastuminen ja korostin ovat kaikki lämpimät, oletan, että luomivärit olisivat samoin kuin ne eivät ole. Ne ovat yleensä viileämpiä, mikä tuntuu epätavalliselta minulle – kontrastiväriset lämpötilat. Bronzer, punastuminen sekä korostin ovat kaikki erittäin lämpimiä. En ymmärrä, jos yhdistelmä on tarkoitettu viileäksi peräkkäisille galseille tai lämpimille laidalle tai jos Laura vain halusi kattaa kaikki hänen perusteet, mutta se on erilainen.

Kaksisuuntainen Laura Mercier Master Color Fundamentals Collection 2. painos

Parempi katsoa mitä sisällä
Sopii käteeni!
Eyeshadows
Vasemmalta: Blush, Bronzer, korostus
Eyeliner (vasen) sekä jauhepäällysteet (keskus sekä oikea)
Toisin kuin viime vuoden paletti, joka sisälsi todella smudgy Kohlin, tämä sisältää yllättävän nopeasti kuivuvan lyijykynän. Minusta tuntuu tykkää siitä, että se kuivuu niin nopeasti, että tuskin pinnan neljännes linjaa ennen viime vuosineljänneksen sarjaa. Se tekee lähes mahdottomaksi tehdä äärimmäisen tahmea näyttää hyödyntämällä sitä pohjana.

Tein silmäni ensin, sanovat hyvyyden ansiosta, koska siellä on paljon jälkivaikutuksia tämän paletin kanssa. Varjot ovat erittäin pehmeitä, mikä tekee niistä erinomaisen sekoittamiseen, mutta kompromissi on enemmän pudotusta. Se saa minut uskomaan LORAC MEGA PRO 3 -palettia, jolla on myös paljon jälkivaikutuksia – jopa enemmän kuin tämä yhdistelmä – kuitenkin myös hieman enemmän pigmenttiä.

Nämä Sephora kauneus luokat …

En ole ollut yksi ikäisillä, samoin kuin kaipaan. The few I went to last year were fun.

I just recently inspected the listing of classes at the Sephora by my home however didn’t see any type of new ones…

MAINOS

I can’t wait to go again. have you been to any type of of the Sephora classes yet?

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *